Ensimmäinen vauhdikas vuosi on Dynamosalilla takana päin. Aika on kulunut nopeasti ja monenlaista on ehtinyt tapahtua. Hikeä on virrannut ämpärikaupalla ja mankku on pölissyt, eikä turhaan.

Intomme on tarttunut. Olemme saaneet olla todistamassa monia kehitystarinoita. Rasva on palanut ja ensimmäisiä leukoja ikinä on vedetty useamman treenaajan toimesta. Väkeä on riittänyt myös erilaisilla leireillä. Kahvakuula-, painonnosto-, intro- ja kehonpainoleirejä on kyselty ja monta leiriä onnistuimmekin järjestämään.

Kaikista ilahduttavinta on ollut nähdä ihmisten iloisuus, into sekä keskinäinen tsemppi. Salilla on ollut erittäin hieno ilmapiiri ensimmäisestä päivästä lähtien ja tästä suurin kiitos kuuluu teille! Positiivisten ihmisten kanssa touhuaminen on meille ilo. 

Vuoden aikana olemme järjestäneet salilla monenlaisia ryhmätreenejä. Niitä on järjestetty niin polttariporukoille kuin yrityksillekin. Myös eri urheiluseuroille on järjestetty fysiikkatreenejä talven mittaan. Näistä toiminnallisista treeneistä ei ole meininkiä puttunut. On ollut mahtava nähdä kuinka ihmiset ovat ylittäneet itsensä yhä uudestaan ja uudestaan.

Itsekseen harjoitteleville toimme syksyllä alkaneet päivän treenit ohjelmistoon, joiden suosio kasvoi tasaisesti ja varmaan jatkaakin kasvuaan. Moni niistäkin, jotka sanoivat, että aikovat touhuta oman ohjelmointinsa mukaan, ovat jälkikäteen todenneet, että ottavat päivän treeneistä parhaita paloja omaan harjoitteluunsa. Hyvä näin, ennakkoluuloton ja peloton asenne treenaamisessa vie teidät vielä pitkälle! 

Viimeisimpänä lisäyksenä salin ohjelmistoon toimme Movement-konseptin. Palaaminen liikkeen alkulähteille onkin herättänyt mukavaa kiinnostusta kaikkialla. 

Avoimet ovet ja synttärihulinat

Kiitoksena teille kaikille menneestä vuodesta järjestämme lauantaina 30.5.2015 klo 12.00-16.00 kakkukahvit ja avoimet ovet. Avoimien ovien aikaan on luvassa testitreenejä sekä Polarin hyppytesti, jolla voit mitata ponnistusvoimasi. Tule ja ota mukaan kaverit, suku ja vaikka naapurisi!

Kiitos teille kaikille tästä ensimmäisestä vuodesta! Tehdään toisesta vuodesta yhdessä vielä hienompi, hikisempi ja iloisempi!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Robottitarkistus * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.