Lapset ja perheet salilla

Perhehinnat jopa -20% kuukausijäsenyyksistä

Haluamme kannustaa perheitä salitreenin pariin. Alensimme kuukausihintojamme perheiden hyväksi. Jos samassa taloudessa asuvasta perheestäsi treenaa salillamme kaksi henkilöä, saatte molemmat -10% alennusta kuukausijäsenyyksistä (päivä-, omatoimi- ja täysjäsenyys). Mikäli taloudessasi on vähintään kolme samanaikaista kuukausijäsentä, saa jokainen teistä -20% alennuksen kuukausijäsenyyksistä.

Pienet lapset salilla

Lastenhoito kuuluu usein olevan este säännölliselle treenaamiselle. Haluamme osaltamme mahdollistaa, että myös pienten lasten vanhemmat voivat halutessaan päästä salille. Meillä ei ole tarjota erillistä lastenhoitoa, mutta voit ottaa lapsen mukaan salille aamu- tai päiväaikaan (mieluiten ennen klo 15), jolloin salilla on hiljaisempaa. Näin salilla olo on turvallista niin lapsille itselleen, vanhemmille kuin kanssatreenaajille.

Luonnollisesti vanhemmat ovat aina vastuussa siitä, mitä lapset salilla tekevät. Toivomme tässä pelisilmää vanhemmilta, niin että lapsenne eivät ole muiden treenaajien häiriöksi tai vaaraksi. Lisäksi toivomme avointa mieltä kanssatreenaajilta niin, että mahdumme sovussa saman katon alle.

Alaikäiset treenaajat

Meille on tärkeää, että salitreeni on mahdollista koko perheelle. Haluamme kannustaa myös lapsia toiminnallisen treenin pariin.

Salillamme lapset pystyvät treenaamaan vanhempien seurassa aivan tasapäisesti, kunhan vain liikkeet ja painot skaalataan heidän kykyjään ja voimiaan vastaaviksi.

Lapset tietenkin tuovat mukanaan vähän ylimääräistä energiaa ja huolta. Sali ei ole ole leikkipaikka ja leikkivät lapset aiheuttavat itselleen ja muille salilla olijoille tahtomattaan vaaratilanteita. Vanhemmat ovat aina vastuussa siitä, mitä lapset salilla tekevät.

Alle 18-vuotiaiden vanhempien on aina allekirjoitettava sopimukset lastensa puolesta.

13-vuotiaat ja sitä vanhemmat saavat oman kulkulätkän ja jäsensopimuksen. Alle 13-vuotiaat pääsevät treenaamaan ilmaiseksi, mutta heidän on oltava salilla aina vanhempien seurassa.