Aloittaminen

Ilmainen tutustumiskäynti

Meillä ensimmäinen käynti on aina ilmainen. Pakkaa treenikamat mukaan ja tule katsomaan millainen treenipaikka Dynamosali on. Tutustuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Mikäli olet ihan treeniurasi alussa, suosittelemme tutustumiseen Kaski -tuntia tiistaisin ja torstaisin. Ryhmätuntien kautta pääsee helposti jyvälle siitä, millaista toiminnallinen harjoittelu on. Ensimmäisellä kerralla kannattaa tulla hyvissä ajoin, niin voidaan tutustua saliin ja välineisiin rauhassa.

Meille kaikki ovat tervetulleita. Salilla on aina kannustava ja iloinen ilmapiiri. Meidän kanssa uskaltaa olla omana itsenään.

Meille on tärkeää, että sali on viihtyisä ja kotoisa paikka. Paikat ovatkin aina järjestyksessä ja välineet oikeilla paikoillaan. Pyrimme siihen että sali on aina siisti ja puhdas.

Tervetuloa tutustumaan!

Yksin tai ryhmässä

Omatoimitreenaajana pääset kulkukortilla salille joka päivä 05 – 23.
Salin seinältä löytyy viikottain vaihtuva treeniohjelma, jota seuraamalla saat vaihtelua ja suunnitelmallisuutta harjoitteluusi. Jos toiminnallinen harjoittelu tuntuu aluksi vähän vieraalta, niin salin tarjoama harjoitusrunko auttaa oivallisesti alkuun.

Neuvomme mielellämme oikeissa suoritustekniikoissa, joten tule tekemään treenisi päivystysaikana ja kysy rohkeasti neuvoa. Treenien perusteet opit kyllä nopeasti ja pääset kiinni omatoimiseen treenaamiseen.

Täysjäsenyyteen kuuluu myös kaikki ohjatut rytmätunnit. Ryhmätreeneistä voit lukea tarkemmin täältä.

Harjoitusohjelma ja henkilökohtainen ohjaus

Liittyessäsi salin kk-jäseneksi (toistaiseksi voimassaoleva 49,-/kk tai määräaikainen sopimus), saat harjoitteluasi vauhdittamaan ilmaisen harjoitusohjelman sekä yhden henkilökohtaisen ohjaustunnin ammattitaitoisen valmentajan opastuksella. Saat käyttöösi kulkuavaimen, jolla sali on käytössäsi joka päivä klo 05-23. Lisäksi pääset kaikille ohjatuille sekä kursseille veloituksetta. (Kursseille osallistumien edellyttää ennakkoilmoittautumisen).

Aloittelijalle suosittelemme ohjattuja ryhmätuntejamme, joilla tutustu turvallisesti toiminnallisiin liikkeisiin ja harjoitteluun. Muokkaustunnit tiistai- ja torstai-iltaisin ovat erinomaisia lihaskuntoharjoituksia ja sopivat aloittelijoille, sillä treenin kuorman määräät sinä itse. Muillakin ryhmätunneilla liikkeet ja intensiteetti on skaalattavissa jokaisen taitojen ja voimatasojen mukaan. Hyvä ryhmätsemppi virkistää myös kokeneempien treeniä ja antaa uusia vinkkejä omiin harjoituksiin sovellettavaksi.

Kokenut treenaaja?

Jos olet itsenäinen omatoimitreenaaja, voit kulkea omien aikataulujesi mukaan itsenäisesti silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Sisään pääset kulkukortilla joka päivä klo 5-23.

Meiltä löytyy tilat, välineet ja huikean positiivinen ilmapiiri monipuoliseen toiminnalliseen harjoitteluun.

  • Runsaasti tankoja
  • Runsaasti kyykky- ja penkkipaikkoja
  • Tilavat painonnostolavat
  • Käsipainot 1 – 40kg
  • Kahvakuulat 6 – 36kg
  • Runsaasti levypainoja
  • Laadukkaat tangot painonnostoon, voimanostoon
  • Tekniikkatankoja painonnostoon
  • Loputtomasti hyppynaruja, kuntopalloja, voimapyöriä, pienoisnojapuita, leuanvetopaikkoja yms.

Yksilövalmennus

Kun haluat tukea henkilökohtaisten tavoitteidesi saavuttamiseen, me Dynamolla autamme sinua.  Olivat tavoitteesi sitten säännöllisen kuntoilun aloittaminen, painonpudotus, eri kuntoilumuotojen yhteensovittaminen – tai kaikkia näitä, valmentajiemme avulla saat juuri sinulle sopivan, henkilökohtaisen harjoitusohjelman. Olemme mukana tekemässä harjoittelustasi turvallista ja tuloksellista. Yksilöllisen harjoitusohjelman avulla tehostuu ajankäyttö huomioiden muut harrastukset ja elämän realiteetit – elämässä on muutakin kuin treeni ja treenin tulee sopia elämään, ei toisin päin. Ota yhteyttä tai tule käymään niin katsotaan yhdessä sinulle paras harjoituskokonaisuus.