Aloittaminen

Testitreeni ja ilmainen tutustuminen

Meillä ensimmäinen tutustumistreeni on aina ilmainen! Pakkaa treenikamat mukaan ja tule tutustumaan ilmaiseksi henkilökunnan ollessa paikalla (ma, ti, to 17:30-20, la 11-13).

Tutustumistreeniin ei tarvita ennakkoilmoittautumista, vaan voit tulla paikalle koska tahansa toimiston aukioloaikojen puitteissa. Tervetuloa tutustumaan!

Harjoitusohjelma ja henkilökohtainen ohjaus

Liittyessäsi salin kk-jäseneksi (toistaiseksi voimassaoleva 49,-/kk tai määräaikainen sopimus), saat harjoitteluasi vauhdittamaan ilmaisen harjoitusohjelman sekä yhden henkilökohtaisen ohjaustunnin ammattitaitoisen valmentajan opastuksella. Saat käyttöösi kulkuavaimen, jolla sali on käytössäsi joka päivä klo 05-23. Lisäksi pääset kaikille ohjatuille sekä kursseille veloituksetta. (Kursseille osallistumien edellyttää ennakkoilmoittautumisen).

Aloittelijalle suosittelemme ohjattuja ryhmätuntejamme, joilla tutustu turvallisesti toiminnallisiin liikkeisiin ja harjoitteluun. Kehonmuokkaustunnit (ti, to klo 18:30) ovat erinomaisia lihaskuntoharjoituksia ja sopivat aloittelijoille, sillä treenin kuorman määräät sinä itse. Toiminnallinen (ti, to klo 19:30) on kuntopiirityyppinen painotteinen tunti joka haastaa kaikentasoiset treenaajat, sillä liikkeet on skaalattavissa jokaisen taitojen ja voimatasojen mukaan. Hyvä ryhmätsemppi virkistää myös kokeneempien treeniä ja antaa uusia vinkkejä omiin harjoituksiin sovellettavaksi.

Yksilövalmennus

Kun haluat tukea henkilökohtaisten tavoitteidesi saavuttamiseen, me Dynamolla autamme sinua.  Olivat tavoitteesi sitten säännöllisen kuntoilun aloittaminen, painonpudotus, eri kuntoilumuotojen yhteensovittaminen – tai kaikkia näitä, valmentajiemme avulla saat juuri sinulle sopivan, henkilökohtaisen harjoitusohjelman. Olemme mukana tekemässä harjoittelustasi turvallista ja tuloksellista. Yksilöllisen harjoitusohjelman avulla tehostuu ajankäyttö huomioiden muut harrastukset ja elämän realiteetit – elämässä on muutakin kuin treeni ja treenin tulee sopia elämään, ei toisin päin. Ota yhteyttä tai tule käymään niin katsotaan yhdessä sinulle paras harjoituskokonaisuus.

Kokenut treenaaja?

Jos olet itsenäinen omatoimitreenaaja, voit kulkea omien aikataulujesi mukaan itsenäisesti silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Sisään pääset kulkukortilla joka päivä klo 5-23.