Treenit, aikataulut ja harjoittelu

Tulossa

Käsiseisontaklinikka 10.2.

Ystäväviikko 12.-18.2. – tuo kaveri mukaan treenaamaan!

Rinnallevetoklinikka 17.2.

Aukioloajat

Henkilökunta on paikalla ma, ti ja to klo 17.30-20 ja la klo 11-13. Voit tulla tutustumaan ja ostamaan kulkukortin toimiston aukioloaikana.

Lunastettuasi avainkortin sali on käytettävissäsi joka päivä klo 5-23.

Tuntikuvaukset

Päivän treeni, ma, ti ja to klo 17:30: Dynamosalin oma ohjelmointi, johon kuuluu perusvoima- ja kuntoharjoittelua vaihtuvin harjoituksin. Riittää, että ilmestyt paikalle, me kerromme alkulämmittelystä lähtien sen päivän treenin, opetamme tarvittaessa liikkeet ja tsemppaamme. Myös itsenäinen, omien treenien tekeminen Päivän treenin aikana on mahdollista.

Toiminnallinen, tiistai ja torstai klo 19:15: Kokonaisvaltainen ryhmätunti. Parantaa ryhtiä, liikkuvuutta ja koordinaatiota sekä edistää lihaskuntoa ja aerobista kestävyyttä. Tunnilla yhdistellään helppoja perusliikkeitä ja toiminnallisia yhdistelmäliikkeitä kiertoharjoituksena tai intervallityyppisenä harjoituksena.

Savotta, lauantai klo 11 ja maanatai klo 19: Cross training -tunti. Harjoitukset sisältävät monipuolisesti kehonpainolla, levytangolla ja muilla välineillä tehtäviä liikkeitä. Liikkeet ja harjoituksen teho on skaalattavissa oman kuntotason mukaan. Cross training -tunnilla liikkeet tehdään vaihtelevalla sykkeellä. Tällä tunnilla mennään hetkittäin kovaa!

Klinikka: Tunnin mittainen tekniikkapaläjäys. Mahdollisuus tulla opettelemaan ja kertaamaan päivän liikkeen suoritustekniikkaa.

Kehonmuokkaus, tiistai ja torstai klo 18:30: Tehokas puolituntinen lihasvoiman kehittämiseen ja kehonmuokkaukseen. Sopii hyvin sinulle, joka haluat saada tuloksia lyhyessä ajassa.

Harjoittelumme kulmakiviä on monipuolisuus, kokonaisvaltaisuus ja vaihtelevuus. Harjoitukset kehittävät monipuolisesti kunnon eri osa-alueita: kestävyyttä, nopeutta, voimaa, räjähtävyyttä, liikkuvuutta, koordinaatiokykyä, taitoa ja tasapainoa. Mielestämme hyvän kunnon aikaansaamiseksi tulee näitä kaikkia osa-alueita harjoittaa mahdollisimman tehokkaasti.

Painotamme harjoittelussa suuria moninivelliikkeitä jotka toiminnallisina liikkeinä harjoittavat koko kehoa ja parantavat myös kehon luonnollista toimintakykyä. Yhdistelemällä eri harjoittelumetodien parhaita puolia saadaan kunnon osa-alueita kehitettyä tehokkaasti ja turvallisesti.

Harjoittelun voi aloittaa kuka tahansa riippumatta lähtötasosta. Aloittelija kehittyy nopeasti ja harjoitukset skaalataan jokaiselle sopivaksi.