Treenit, aikataulut ja harjoittelu

Kesän treenit 25.6.-31.7.

Tiistai klo 18:30 Savotta

Torstai klo 18:30 Toiminnallinen

Lauantai klo 11:00 Pihasavotta (kelivaraus)

Sunnuntai klo 18:00 Juoksutreenit

Aukioloajat

Henkilökunta paikalla heinäkuun ajan ti ja to klo 18:15-19:45, la klo 11-13 ja su klo 18-19 sekä sovittaessa.

Kulkukortilla sali auki joka päivä klo 05-23.

Voit tulla ostamaan kortin henkilökunnan ollessa paikalla. Mikäli et pääse paikalle aukioloaikoina, otathan yhteyttä info@dynamosali.com tai puhelimitse 041-4337877/Petteri tai 0500-130130/Markus

Tuntikuvaukset

Päivän treeni. Dynamosalin oma ohjelmointi, johon kuuluu perusvoima- ja kuntoharjoittelua vaihtuvin harjoituksin. Voit tehdä harjoituksen itsellesi parhaiten sopivaan aikaan, henkilökunta opastaa sinua mielellään aina paikalla ollessaan.

Toiminnallinen, torstai klo 18:30. Kokonaisvaltainen ryhmätunti. Parantaa ryhtiä, liikkuvuutta ja koordinaatiota sekä edistää lihaskuntoa ja aerobista kestävyyttä. Tunnilla yhdistellään helppoja perusliikkeitä ja toiminnallisia yhdistelmäliikkeitä kiertoharjoituksena tai intervallityyppisenä harjoituksena.

Savotta, lauantai klo 11 ja tiistai klo 18:30. Monipuolisesti eri välineillä tehtäviä treenejä. Harjoituksen teho on skaalautuu kuntotason mukaan. Liikkeet tehdään vaihtelevalla sykkeellä. Tällä tunnilla mennään hetkittäin kovaa! Tunti sopii kaikille, joilla on perusliikkeet hallinnassa. Kesän ajan lauantain treeni pidetään sään salliessa pihalla.

Juoksutreenit pidetään kesän ajan sunnuntaisin. Tunnin mittaisessa treenissä yhdistellään toiminnallista harjoittelua ja aerobista kestävyyttä vaihtelevalla ja innostavalla tavalla.

Harjoittelumme kulmakiviä on monipuolisuus, kokonaisvaltaisuus ja vaihtelevuus. Harjoitukset kehittävät monipuolisesti kunnon eri osa-alueita: kestävyyttä, nopeutta, voimaa, räjähtävyyttä, liikkuvuutta, koordinaatiokykyä, taitoa ja tasapainoa. Mielestämme hyvän kunnon aikaansaamiseksi tulee näitä kaikkia osa-alueita harjoittaa mahdollisimman tehokkaasti.

Painotamme harjoittelussa suuria moninivelliikkeitä jotka toiminnallisina liikkeinä harjoittavat koko kehoa ja parantavat myös kehon luonnollista toimintakykyä. Yhdistelemällä eri harjoittelumetodien parhaita puolia saadaan kunnon osa-alueita kehitettyä tehokkaasti ja turvallisesti.

Harjoittelun voi aloittaa kuka tahansa riippumatta lähtötasosta. Aloittelija kehittyy nopeasti ja harjoitukset skaalataan jokaiselle sopivaksi.