Treenit, aikataulut ja harjoittelu

Huom! Ohjatut ryhmätunnit sekä salipäivystykset on peruttu 31.5. asti. 1.6. jatkamme seuraavasti:

Ma 18:00 Savotta

Ti 18:00 Kehonmuokkaus

To 18:00 Kehonmuokkaus

To 19:00 Painonnosto

La 11:00 Pihasavotta

Su 18:00 Juoksutreenit

Tuntikuvaukset

Päivän treeni. Dynamosalin oma ohjelmointi, johon kuuluu perusvoima- ja kuntoharjoittelua vaihtuvin harjoituksin. Voit tehdä harjoituksen itsellesi parhaiten sopivaan aikaan, henkilökunta opastaa sinua mielellään aina paikalla ollessaan.

Muokkaus, tiistai ja torstai klo 18. Tehokas 45-minuuttinen treeni lihasvoiman kehittämiseen ja kehonmuokkaukseen. Sopii hyvin sinulle, joka haluat saada näkyviä tuloksia lyhyen ja tehokkaan treeniajan puitteissa.

Savotta, lauantai klo 11 ja maanantai klo 18. Monipuolisesti eri välineillä tehtäviä treenejä. Harjoituksen teho on skaalautuu kuntotason mukaan. Liikkeet tehdään vaihtelevalla sykkeellä. Tällä tunnilla mennään hetkittäin kovaa! Tunti sopii kaikille, joilla on perusliikkeet hallinnassa. Kesän ajan lauantain treeni pidetään sään salliessa pihalla.

Juoksutreenit. Kesäaikaan järjestettävä, kaikille sopiva juoksuharjoitus. Treenit ovat vaihtelevia, niissä juostaan eri nopeuksilla ja eri mittaisia matkoja. Välillä juostaan pitempää matkaa rauhallisesti ja välillä intervalleja. Harjoituksissa vahvistetaan juoksussa tarvittavia lihasryhmiä sekä opetellaan oikeaan juoksutekniikkaa.

Painonnosto. Nimensä mukaisesti harjoittelemme painonnostoa eli tempausta, työntöä, rinnallevetoa. Tunti kestää n. 45min.

Harjoittelumme kulmakiviä on monipuolisuus, kokonaisvaltaisuus ja vaihtelevuus. Harjoitukset kehittävät monipuolisesti kunnon eri osa-alueita: kestävyyttä, nopeutta, voimaa, räjähtävyyttä, liikkuvuutta, koordinaatiokykyä, taitoa ja tasapainoa. Mielestämme hyvän kunnon aikaansaamiseksi tulee näitä kaikkia osa-alueita harjoittaa mahdollisimman tehokkaasti.

Painotamme harjoittelussa suuria moninivelliikkeitä jotka toiminnallisina liikkeinä harjoittavat koko kehoa ja parantavat myös kehon luonnollista toimintakykyä. Yhdistelemällä eri harjoittelumetodien parhaita puolia saadaan kunnon osa-alueita kehitettyä tehokkaasti ja turvallisesti.

Harjoittelun voi aloittaa kuka tahansa riippumatta lähtötasosta. Aloittelija kehittyy nopeasti ja harjoitukset skaalataan jokaiselle sopivaksi.