Treenit, aikataulut ja harjoittelu

TERVETULOA

Henkilökunta on paikalla ma, ti, to klo 17:30-20, la ja su ryhmätuntien yhteydessä sekä erikseen sovittaessa.

Kulkukortilla sali auki joka päivä klo 05-23.

Voit tulla ostamaan kortin henkilökunnan ollessa paikalla. Mikäli et pääse paikalle aukioloaikoina, otathan yhteyttä info@dynamosali.com tai puhelimitse 041-4337877/Petteri tai 0500-130130/Markus

Tuntikuvaukset

Päivän treeni. Dynamosalin oma ohjelmointi, johon kuuluu perusvoima- ja kuntoharjoittelua vaihtuvin harjoituksin. Voit tehdä harjoituksen itsellesi parhaiten sopivaan aikaan, henkilökunta opastaa sinua mielellään aina paikalla ollessaan.

Kaski, tiistai klo 18 ja 19 sekä torstai klo 18. Tehokas n. 45 min treeni lihasvoiman kehittämiseen, kunnon kasvattamiseen ja kehonmuokkaukseen. Sopii hyvin sinulle, joka haluat saada näkyviä tuloksia lyhyen ja tehokkaan treeniajan puitteissa.

Savotta, lauantai klo 11 ja maanantai klo 18. Koko kroppaa monipuolisesti kehittävä tunti. Liikkeitä ja painoja voi skaalata oman kuntotason mukaan. Liikkeet tehdään vaihtelevalla sykkeellä. Tällä tunnilla mennään hetkittäin kovaa! Tunti sopii kaikille, joilla on perusliikkeet jo hallinnassa. Maanantaisin opettelemme myös haastavampia liikkeitä. Kesto 45-60 min.

Painonnosto.-tunnilla hjarjoittelemme painonnostoliikkeiden tekniikkaa levytangolla: rinnallevetoa, tempausta ja työntöä mm. erilaisten progressiden ja apuliikkeiden avulla. Tunti kestää n. 45min.

Kehonhuolto joka toinen sunnuntai. Kehonhuoltotunti sopii kaikille. Huollamme kroppaa erilaisilla rullaus- ja venyttelytekniikoilla. Tunnit ovat vaihtelevia ja vetäjänsä näköisiä. Tule antamaan lihasjännityksille kyytiä ja nopeuttamaan palautumista.

Pilateksen peruskurssi on syksyn ajan joka toinen sunnuntai vuorotellen kehonhuollon kanssa, ohjaajana Kirsi.

Juoksutreenit. Kesäaikaan järjestettävä, kaikille sopiva juoksuharjoitus. Treenit ovat vaihtelevia, niissä juostaan eri nopeuksilla ja eri mittaisia matkoja. Välillä juostaan pitempää matkaa rauhallisesti ja välillä intervalleja. Harjoituksissa vahvistetaan juoksussa tarvittavia lihasryhmiä sekä opetellaan oikeaan juoksutekniikkaa.

Harjoittelumme kulmakiviä on monipuolisuus, kokonaisvaltaisuus ja vaihtelevuus. Harjoitukset kehittävät monipuolisesti kunnon eri osa-alueita: kestävyyttä, nopeutta, voimaa, räjähtävyyttä, liikkuvuutta, koordinaatiokykyä, taitoa ja tasapainoa. Mielestämme hyvän kunnon aikaansaamiseksi tulee näitä kaikkia osa-alueita harjoittaa mahdollisimman tehokkaasti.

Painotamme harjoittelussa suuria moninivelliikkeitä jotka toiminnallisina liikkeinä harjoittavat koko kehoa ja parantavat myös kehon luonnollista toimintakykyä. Yhdistelemällä eri harjoittelumetodien parhaita puolia saadaan kunnon osa-alueita kehitettyä tehokkaasti ja turvallisesti.

Harjoittelun voi aloittaa kuka tahansa riippumatta lähtötasosta. Aloittelija kehittyy nopeasti ja harjoitukset skaalataan jokaiselle sopivaksi.