Hei kaikille!

Suomen hallitus on päättänyt 16.3.2020 rajuista toimenpiteistä, mm. yli 10 hengen tapahtumat on peruttu ja harrastustoimintaa rajoitettu. Tästä syystä olemme peruneet kaikki ohjatut ryhmätunnit sekä salipäivystykset ainakin 13.5. asti.

Pidämme salin kuitenkin edelleen auki omatoimiselle treenille. Salille siis pääsee kulkukortilla normaalisti 05-23 (päiväkortti 05-15). 

Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry:n hallituksen suositukset alan yksityisille 16.3.2020:
Kunto- ja terveysliikuntayritykset voivat olla edelleen auki viranomaismääräysten mukaisesti. SKY:n hallitus suosittelee, että alan yritykset noudattavat palveluissaan ja henkilökunnan ohjeistuksissa THL:n mukaisia ohjeita.

Mahdolliset kortteihin ja laskutukseen liittyvät asiat pyydetään hoitamaan sähköpostitse, puhelimitse tai facebook-viestillä. Voit esimerkiksi uusia 10-kerran kortin lähettämällä sähköpostia, jolloin lähetämme sähköpostitse laskun ja kortti päivittyy automaattisesti.

Virusten tarttuminen välineiden kautta on epätodennäköistä, mutta mahdollista. Tulemme jatkossakin panostamaan erityisesti salin siisteyteen. Salilta löytyy myös puhdistusvälineet, joilla voit puhdistaa itse välineet ennen ja jälkeen käytön.

Toivomme kaikilta erityistä panostamista käsihygieniaan. Käsienpesun tärkeyttä ei voi vähätellä. Olemme poistaneet salilta kestopyyhkeet toistaiseksi käytöstä ja lisänneet kertakäyttöisiä käsipyyhkeitä. Salilta löytyy myös käsidesiä. 

Muistattehan, että salille tullaan vain terveenä. Pienetkin flunssaoireet kannattaa ottaa vakavasti ja jäädä kotiin lepäämään. 

Täysjäsenet maksavat myös ryhmätreeneistä, joita nyt ei järjestetä. Huomioimme tämän siten, että seuraavalla laskulla laskutamme ainoastaan omatoimijäsenyyden hinnan. 10-kerran korttien voimassaoloa pidennämme automaattisesti kuukaudella.

Ja mikä tärkeintä, huolehditaan toinen toisistamme ja keskitytään pysymään terveinä. 

Rakkaudella
Dynamosalin koutsit