Kiinnostaako sinua tehokkaat ja toimivat treenit sekä mahtava ilmapiiri? Hyvä, jatka lukemista!

Tule tutustumaan 15.-16.1. klo 17 – 20 Dynamosalin avoimille tutustumispäiville.

Tutustumispäivillä voit osallistua seuraaville tunneille ilman ennakkoilmoittautumista:

  • Savotta, maanantai 15.1. klo 19
  • Kehonmuokkaus, tiistaina 16.1. klo 18.30
  • Toiminnallinen, tiistai klo 19.15

Olemme suunnitelleen valmiiksi myös yksin tehtävän treenin tai voit vain tulla ja tutustella saliimme.

Dynamosali on aito, toiminnalliseen harjoitteluun erikoistunut kuntosali. Meillä harjoittelu on tuloksellista, mielenkiintoista, vaihtelevaa ja ennen kaikkea hauskaa. Treenin ei tarvitse olla samoja liikkeitä samoilla painoilla vuodesta toiseen, vaan meillä jokainen treeni voi olla erilainen, haastava ja yllättävä. Tule piipahtamaan ja kokeilemaan itse, miten toiminnallinen harjoittelu eroaa perinteistä kuntosaliharjoittelusta.

Toiminnallinen harjoittelu on erittäin tehokasta. Saat harjoitettua samassa treenissä niin koko kehon lihaksia kuin myös hengityselimistöä. Saavutat vahvemmat tukilihakset, parempaa liikkuvuutta ja lihastasapainoa, kehität voima- ja kestävyysominaisuuksia. Samalla treenaaminen on hauskaa!

Onko tavoitteenasi kiinteytyminen, vahvempi keho, isompi hauis, parempi juoksuvauhti tai toimintakyvyn säilyttäminen rautaisessa iskussa eläkeikään asti? Dynamosalilta löytyy eväät näihin kaikkiin ja paljon muuhun.

Dynamosali sijaitsee Kissankulmassa keskellä Kempelettä. Sali on erinomaisten kulkuyhteyksien päässä niin Oulusta, Limingasta kuin Oulunsalon suunnasta saapuville. Pihalla on reilusti ilmaista parkkitilaa asiakkaillemme.

Lämpimästi tervetuloa!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Robottitarkistus * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.