Yksilöllistä ohjausta – yksilölle, ryhmälle tai yhteisölle. Tarpeidenne mukaan. Aukioloaikoina Dynamosalin koutsit ovat paikalla sinua varten – ohjaamassa, opastamassa ja tsemppaamassa. Muina aikoina sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä niin sovitaan tarpeidenne mukainen kokonaisuus.

Yksilövalmennus

Koulutetut valmentajamme räätälöivät harjoittelun juuri sinun tavoitteidesi mukaiseksi. Haluatko kiristää vyötäröltä muutaman ylimääräisen kilon, lisää lihasvoimaa varteen tai vaikkapa juosta ensimmäisen puolimaratonin, voit kääntyä puoleemme ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Tutustu Dynamosalin valmennustiimiin

Tilausryhmät

Tarjoamme liikunnallisia ryhmätunteja tilauksesta joko omissa tiloissamme tai haluamassanne paikassa, sisällä tai ulkona. Reipas liikunta luo yhteishenkeä, oli sitten kyseessä polttarit tai työyhteisön virkistyspäivä.

Tutustu palveluihimme tilausryhmille

Yritysliikunta

Suuri osa sairauspoissaoloista johtuu erilaisista tuki- ja liikuntaelinsairauksista jotka olisi ennaltaehkäistävissä oikeanlaisella liikunnalla. Yritysliikuntakonseptimme perustuu kehon luonnollisen toimintakyvyn edistämiseen toiminnallisen harjoittelun avulla.

Kysy lisää vaihtoehdoista yrityksellenne!

Urheiluseuroille

Oikeanlaisella harjoittelulla voidaan kehittää kokonaisvaltaisesti koordinaatiota, voimaa ja nopeutta. Meillä on monipuoliset puitteet kokonaisvaltaiseen, urheilulajia tukevaan harjoitteluun. Meiltä tarpeidenne mukaan palvelut yksittäisistä ryhmätunneista pidempiin sopimuksiin. Kysy myös tila- ja välinevuokrausta!

Tutustu palveluihimme urheiluseuroille