Lauralle yksilövalmennus toi treenimotivaation ja pysyviä muutoksia

Lauran kommentteja Iidan valmennuksesta:

”Iidan ammattitaito yhdistettynä omistuvaan valmentamiseen mahdollistivat mukaansatempaavan, innostavan ja tuloksekkaan treenijakson.

Iidan omistautuminen valmennettavalleen on aivan ensiluokkaista. Tämän henkilökohtaisempaa ei personal trainer -valmennus voi yksinkertaisesti olla!

Iidan into urheiluun ja valmentamiseen välittyi koko treenijakson ajan: ohjelman suunnittelusta aina loppumittauksiin saakka.

Ammattitaitoinen valmentaja, kuten Iida, osaa suunnitella ohjelman asiakkaan toiveiden mukaan siten, että tavoitteet ovat realistisia ja saavutettavissa. Treenijakso on suuniteltu niin, että se on järkevästi toteutettavissa ottaen huomioon valmennettavan elämäntilanteen.

Treenijakson aikana ei tarvinnut tehdä totaalista elämäntapamuutosta ja lyödä kaikkia aikatauluja uusiksi. Annoin valmentajan innon tarttua itseeni, jolloin tekemisen meininki riitti siihen, että sain itseni ylös sohvalta, kerta toisensa jälkeen.

Fiilikset urheiluun ja työssäjaksamien paranivat jo muutamassa viikossa ohjelman aloittamisesta. Silminnähtävät muutokset omassa kehossa sekä fyysisen kunnon paraneminen lisäsivät harjoittelumotivaatiota entisestään. Treenijakson kruunasi loistavat lopputulokset, joihin sekä valmennettava, että valmentaja olivat erittäin tyytyväisiä”

– Laura

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Robottitarkistus * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.