Kevään leirit – painonnostoa, kehonhuoltoa ja intro

Dynamosalin leiritarjonta jatkuu kevään ajan varsin vilkkaana. Pyrimme pitämään jäsenillemme keskimäärin kerran kuussa leirejä vaihtelevalla teemalla. Kevään leireillä keskitytään eritysesti kehonhuoltoon ja painonnostoon.

Keväällä harjoitellaan painonnostoa siis useallakin leirillä. Alkeisleirillä käydään läpi painonnostoliikkeiden (olympianostojen) perustekniikat: tempaus, rinnalleveto ja työntö. Kevään aikana järjestetään kaksi alkeisleiriä, 19.3. ja 30.4. Leiri soveltuu hyvin jos liikkeet eivät ole vielä tuttuja tai haluat kertausta perustekniikoihin. Uutena on kalenterissa nyt myös jatkoleiri 7.5., jolloin syvennetään osaamista; mm. hiotaan tekniikkaa, käydään läpi painonnostoa tukevia oheisliikkeitä sekä sitä, miten koostat järkevästi harjoituksen. Jatkoleiri sopii sinulle jos olet käynyt jo alkeisleirin tai olet muuten harjoitellut liikkeitä ja haluat lisää varmuutta liikkeisiin.

Kehonhuoltoleiri on 2.4., silloin tehdään monipuolista mobilisointi- ja liikkuvuusharjoittelua mm. hyödyntäen erilaisia välineitä.

Kevään viimeinen intro on 23.4. Suosittelemme introa kaikille jotka kaipaavat vinkkejä toiminnallisen harjoittelun omatoimiseen aloittamiseen sekä tukea kehonpaino- ja levytankoliikkeiden oikeaoppiseen suorittamiseen. Leirillä käydään läpi mm. perusliikkeet kyykystä maastavetoon ja punnerruksista leuanvetoihin, sekä tutustutaan toiminnalliseen harjoitteluun helppojen minitreenien kautta.

Muistathan siis ilmoittautua ajoissa kevään leireille! Leirit ovat kuukausijäsenillemme maksuttomia (päiväkorttilaisille 25 euroa ja 10 kerran kortilla 3 käyntiä), ulkopuolisetkin pääsevät mukaan edulliseen 50 euron hintaan.

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset info@dynamosali.com viimeistään leiriä edeltävänä keskiviikkona. Mikäli et pääsekään paikalle, ilmoitathan ajoissa jotta pystymme vapauttamaan paikkoja mahdollisesti jonossa oleville.

Kevään leirit:

19.3. Painonnostoleiri (alkeet)

2.4. Kehonhuoltoleiri

23.4. Intro

30.4. Painonnostoleiri (alkeet)

7.5. Painonnostoleiri (jatko)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Robottitarkistus * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.