Jaana löysi motivaation päivän treeneistä

Raotamme Dynamosalin ovia hieman uudenlaisella näkökulmalla ja annamme seuraavassa juttusarjassa puheenvuoron Dynamosalilla treenaaville. Haastattelimme muutamia salilla treenaavia ja kysyimme, miten he ovat uskaltaneet lähteä kokeilemaan jotain uutta kokonaan uudella salilla.

Ensimmäisenä päästämme ääneen Jaanan.

Jaana aloitti salillamme treenaamisen viime kesänä. Salitreenit ovat aiemmin kuuluneet Jaanan elämään säännöllisen epäsäännöllisesti. Tällä hetkellä on vaikea uskoa, että hänellä on joskus ollut motivaatio-ongelmia. Jaana on ilonen ja innokas sekä toimii monelle muulle kannustajana ja motivaattorina eikä hän jätä treenejä koskaan välistä tai puolitiehen.

Meistä tehtiin haastattelu viime kesänä Rantalakeus-lehteen, mistä Jaana meidät löysi. Nettisivujamme tutkaillessa hän ajatteli, että meiltä löytyisi ehkä sitä vaihtelua, joka motivoisi jatkamaan treenaamista. Jaana kävi tutustumassa saliimme ja oli heti vakuuttunut: “Paikka tuntui mukavalta, helppo tulla ja mukavat koutsit ohjaamassa ja tsemppaamassa.” Mitään sen kummempia tavoitteita ja ennakko-odotuksia Jaanalla ei ollut. Sen sijaan yllätyksekseen hän on huomannut, miten paljon merkitystä on yhdellä treenillä. Kuinka mieletön on se fiilis, kun on täysillä tehnyt sellaisen treenin, jota ei olisi uskonut pystyvänsä edes tekemään.

jaana

Jaana kertoo omasta treenimotivaatiostaan:

Tää juttu on kyllä saanut mut niin koukuttuneeksi, että mua ihan harmittaa ja alkaa tympiin jos treeneihin ei pääse! Ehkä yks koukuttava tekijä on se, että aina löytyy jotain uutta opeteltavaa jonka haluaa oppia, ja se fiilis sit kun sä sen opit, vau! Esimerkiksi mun kohdalla yks huippufiiliksistä tuli, kun mä vihdoin onnistuin ekaa kertaa seisomaan käsillä 😀

Salilla ja treeneissä motivoi kyllä mahtavat koutsit jotka neuvoo ja tsemppaa! Sen lisäksi rento fiilis ja mukavat kanssatreenailijat motivoivat myös lähtemään salille. Vaikka töiden jälkeen hirveessä kiireessä tulee treeneihin niin kaikki kiireet ja murheet kyllä unohtuu heti ku pääsee salille.

Nälkä kasvaa syödessä ja Jaanallekin on tavoitteita alkanut syntymään: ”Kun on huomannut että pystyy pikkuhiljaa alkaa lisäämään painoja, niin kyllähän sitä tavoittelee sitten isompia ja isompia limppuja tangon päihin. Ja jos muutkin pystyy niin miksen minäkin. Vain tavoitteet vievät eteenpäin.

jaana_seina

”Kipu jonka tunnet tänään on huomisen voimaa

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Robottitarkistus * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.