Dynamo Pro

Voimaa ja vauhtia syksyyn Dynamosalilta

Kesä meni, syksy tuli. Nyt syksyn kynnyksellä on hyvä aika jatkaa takaisin ruotuun ja kerätä voimaa talven varalle uudistuvalla Päivän treenien ohjelmoinnilla.

Myös Dynamosalin palvelut uudistuvat hieman, kun lanseeraamme kaksi uutta tuotetta – Dynamo Pro -yksilövalmennuksen sekä omatoimitreenaajalle edullisen Päiväkortin.

Voimaa arkeen Päivän treeneistä

paivantreeni

Jatkamme syksyllä päivän treenien ohjelmointia neljän viikon jaksotuksella. Päivän treeni on salimme oma ohjelmointi, johon kuuluu monipuolisesti perusvoima- ja kuntoharjoittelua. Päivän treenien aikaan olemme paikalla juuri sinua varten, ohjaamaassa ja antamassa tekniikkavinkkejä. Tarjoamme siis ammattitaitomme käyttöönne joka maanantai, tiistai ja torstai klo 17-19, riittää kun saavut paikalle.

Jokaisella jaksolla otamme harjoittelun alle erilaisia taitoelementtejä. Nyt elokuussa harjoitellaan erityisesti käsilläseisontaa, rinnallevetoja sekä erilaisia hyppyjä. Jokaisessa treenissä on mukana myös entistä progressiivisempaa voimaharjoittelua tuttujen perusliikkeiden muodossa, yllätyksellisyyttä ja hauskuutta unohtamatta. Mikäli et ole vielä ottanut harjoituspäiväkirjaa käyttöösi niin tee se nyt – näin oman kehityksen seuraaminen sujuu helpommin!

Introlla alkuun

Päivän treenien harjoittelu on hyvä aloittaa Intro -peruskurssilla. Introssa opetellaan turvalliset tekniikat levytangolla tehtäviin perusliikkeisiin ja luodaan pohjaa turvalliselle lihaskunto harjoittelulle. Intron käytyäsi saat hyvän pohjan Dynamosalin päivän treeneihin tai itsenäiseen treenaamiseen. Seuraava introleiri pidetään lauantaina 12.9. klo 12-15, ilmoittauduthan leirille etukäteen! Ilmoittautumiset osoitteeseen info@dynamosali.com. Intro on kuukausijäsenille maksuton.

Muistathan myös että kaikki Päivän treenit sekä Savotat löytyvät salin seinän lisäksi myös Wodconnectista.

Dynamo Pro -valmennus

Onko ruokavalio hakusessa, motivaatio hukassa tai muuten työkalut kunnon rakentamiseen vielä kadoksissa? Galaksit nyrjäyttävän kunnon rakentamiseen löytyy välineitä Dynamosalilta uuden Dynamo Pro-valmennuksen avulla.

Dynamo Pro on täysiverinen ja kokonaisvaltainen personal training -palvelu. Valmennus sopii jokaiselle joka kaipaa yksilöllisempää ja kokonaisvaltaisempaa ohjausta kohti omaa tavoitettaan, olipa se sitten painonpudotus, voiman kasvatus, parempi olo ja terveellisten elämäntapojen omaksuminen, harjoittelun aloittaminen loukkaantumisten jälkeen tai vaikkapa ihan ensimmäinen leuanveto. .

Valmennus starttaa 3 kk aloitusjaksolla, johon kuuluu henkilökohtainen harjoitussuunnitelma, kuntotestaukset ja ravinto-ohjaus. Valmennukseen kuuluu luonnollisesti liikkeiden ja suoritustekniikoiden läpikäynti. Harjoittelun nousujohteisuutta ja tavoitteita tarkastellaan ja seurataan säännöllisesti yhdessä omavalmentajan kanssa.

Olemme halunneet luoda palvelusta mahdollisimman läpinäkyvän ja asiakkalle riskittömän kokonaisuuden. Dynamo Pro-valmennuksen hinta on 50 €/kk. Valmennuksen edellytyksenä on Dynamon kuukausijäsenyys (ei päiväkortti). Sopimuksen minimiaika on 3 kuukautta, minkä jälkeen palvelu jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Näin sinun ei tarvitse sitoutua ”sokkona” pitkiin sopimuksiin – aloitusjakson jälkeen voit milloin tahansa keskeyttää valmennuksen normaalin irtisanomisajan mukaisesti.

Omatoimitreenaajan päiväkortti

Hyviä uutisia omatoimitreenaajille ja aamuvirkuille! Lanseerasimme aamu- ja päiväkortin jolla pääset treenaamaan aamuvarhaisesta iltapäivään asti. Päiväkortti sisältää salin vapaan käytön joka päivä klo 05.00 – 15.00 poislukien ohjatut ryhmätunnit. Päiväkortin hinta on 35 €/kk (toistaiseksi voimassa oleva sopimus).

 

Voimakasta syksyä toivottelee,
Dynamosalin koutsit

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Robottitarkistus * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.