Dare to Run on kaikille avoin estejuoksutreeni Dynamosalin twistillä. Treeni kestää noin tunnin, jonka aika kierrämme lyhyttä juoksureittiä Köykkyrin maastoissa.

 

Dare to Run juoksureitti

Rata on hieman alle kilometrin mittainen lenkki. Nousumetrejä kertyy jokaisella kierroksella noin 50m.

Täysi matka on yhteensä viisi kierrosta.

Jokainen saa kuitenkin itse päättää juoksemansa matkan oman kunnon mukaan. Voit siis kiertää lenkin vaikka kerran ja keskittyä sitten muiden kannustamiseen, jos se tuntuu enemmän omalta jutulta.

Lähtö- ja maalialue on Köykkyrin montussa eli portaiden alapäässä.

Lähdemme kiertämään montusta itää kohti, jossa ensin ylitämme sillan ja kierrämme takaisin sillan ali takaisin kohti monttua. Montusta nousemme portaat ylös Köykkyrin huipulle. Palaamme pururataa pitkin takaisin maalialueelle. Reitti on tarkemmin kuvattu alla.

Dare to Run kartta

Esteet

Reitti koostuu kuudesta (6) esteestä:

  1. Sillalla tee 25 punnerrusta. Kädet punnerretaan suoriksi, rintakehä koskettaa maata.
  2. Kelkan veto. Raskaita kelkkoja voi vetää yksin tai pienssä ryhmässä. Yksin vedettäessä vedetään lyhyempi matka, mutta kelkka on yksin vedettäessä todella raskas. Kannattaa siis ehkä taktikoida ja odotella joku kaveriksi. Maksimissaan yhtä kelkkaa voi vetää kolme ihmistä. Reitti kelkan vedolle on merkitty selkeästi.
  3. Köykkyrin portaat
  4. Metsäpätkä
  5. Kahvakuulaeteneminen hiekkarinteessä. Etene rinnettä ylös heittämällä kahvakuulaa. Rata on merkattu rinteeseen.
  6. Burpee -eteneminen. Tee burpee ja etene tasajalkahypyllä eteenpäin. Burpeealue on merkitty maalialueelle ja jokainen kierros päätetään siihen, että maaliin tullaan Burpeehypyillä.

Ilmoittautuminen

Varaamme nesteytystä ja pientä purtavaa kaikille, joten ilmoita etukäteen osallistumisestasi. Ilmottautua voit salilla, sähköpostilla info@dynamosali.com, soittamalla, ilmottautumalla facebook-tapahtumaan, tai miten vaan kunhan saat sanoman perille.

Tervetuloa haastamaan itsesi ja nauttimaan yhteisestä estejuoksutapahtumasta!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Robottitarkistus *