Näin aluksi palaute eräältä asiakkaaltamme:

”Voin paremmin kuin aikoihin. Olen saavuttanut Dynamosalilla enemmän kuin osasin kuvitellakaan! Ei ole enää toistuvia selkäkipuja eikä päänsärkyä, jaksan kotona ja töissä paremmin. Kehoni on muokkautunut. Tunneille on aina kiva tulla ja niitä aivan innolla odottaa.”

Miltä kuulostaa? Kaipaatko sinäkin tehokasta sekä toimivaa treeniä ja kannustavan treeniyhteisön? Mikäli näin on, niin Dynamosali on kuin sinulle tehty.

Avoimet ovet lauantaina 18.8. klo 12-16

Tule tutustumaan saliimme avoimien ovien päivänä lauantaina 18.8. klo 12-16.

Päivän aikana on tarjolla ilmaisia tietoiskuja mm. juoksijan voimaharjoittelusta ja venyttelystä, sekä miellyttäviä jutusteluhetkiä ja mahdollisesti hyvää oloa koko loppuelämäksi. Tule käymään ja hörppäämään kuppi kahvia kanssamme!

18.8. avoimien ovien päivänä joku onnekas voittaa ilmaisen yksilövalmennus- eli PT-tunnin. Kerro meille, miksi juuri sinä tarvitset henkilökohtaista ohjausta, ja voit voittaa ilmaisen tunnin valitsemasi valmentajan kanssa. Osallistu jo nyt klikkaamalla tästä!

Tietoiskujen aikataulu

  • 12.00 Venyttely ja kehonhuolto
  • 13.00 Toiminnallinen harjoittelu
  • 14.00 Venyttely ja kehonhuolto
  • 15.00 Juoksijan voimaharjoittelu

Eikä tässä vielä kaikki…

Hullunkreisi syystarjous uusille asiakkaille!

Hiki sulatti meidän pään ja laitamme nyt jakoon ihan käsittämättömän syystarjouksen! Uusille asiakkaille tarjoamme nyt puolen vuoden treenit puoleen hintaan. Eli saat 6kk treeniaikaa 3kk hinnalla! Tarjous voimassa avoimien ovien loppuun eli 18.8. klo 16 asti ja koskee uusia kuukausiveloitteisia jäsenyyksiä päiväkortista täysjäsenyyteen. Tämä tarjous tulee tuskin toistumaan, joten nappaa etu nyt hyödyksesi!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Robottitarkistus * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.